Cadangkan cleanser safe untuk awal kandungan

Brand wardah any range yg sesuai ke semua boleh? Now guna cosrx morning cleanser tapi ingredients not baby safe? Deodorant pulak mcm mana korang?#firstmom

7 Các câu trả lời

Xkesah jenama ape pun janji ada certain2 ingredients tu kena take note. Saya pakai cetaphil je mmg takde pakai skincare lain dah. Cuci muka pakai cetaphil je dah ckup. Malas pakai yg lain2 dah.

Yang paling penting kena tahu ingredients apa yang perlu dielakkan. Tu je. Kena rajin baca ingredients pada label produk. Nah saya sharekan

1y trước

Thank youuu ✨

To be safe use organic product. And avoid mercury, salicylic dll nnnti awak google ingredients apa yg tak bagus for pregnancy ya sis

Sy cuma cuci muka dgn safi manggis yg purple tu je dan physical sunscreen je. Segala serum tinggal x pakai dah.

saya pakai brand alia warna pink 🥹 tapi paling banyak x pakaipon x bberminat nk bersiap

Saya xpakai apa2. Muka memang naik jerawat! Biar jeeee tepek2 bedak settle 🤣

Saya pakai aiken yg biru so far okay