Buang air besar

Brand ubat apa yang sesuai untuk lembutkan najis ye? Saya dah 6 hari tak membuang selepas bersalin, saya dah cuba makan buah betik, makan sayur sayuran dan minum banyak air tapi tak berhasil. #pleasehelp #1stimemom #ingintahu

1 Trả lời

Allahuakbar. Maaf ye baru jawab. Saya baru jumpa soalan ni. Mommy boleh pergi klinik tanya sendiri dengan ahli farmasi dia akan suggest brand apa yang sesuai dan bagitahu jika mommy bf anak. Means yang sesuai juga utk ibu menyusu