boleh ibu mgandung rebonding rmbut

Bolh ke sbb saya nak sangt ada setgh orng ckp bolh je tpi jngn slalu .btul ke bolh #nak.bgi.pndpt

9 Các câu trả lời

Kalau tanya pendapat, saya akan jawab baik jangan. Biarpun ada yg dh buat dan ok, tp kita tau ia menggunakan bahan kimia berbahaya. Sama mcm org tanya pregnant boleh ke mkn Maggie, boleh tu boleh tp masing2 tanggung. Skit mungkin lah x nmpk ketara sgt kesannya tp for the sake of our precious child, we as mother want to give the best for the baby 😇

Tak boleh sis. Ada chemical kan kt dlm ubat rebonding tu? Segala bende yg masuk dlm badan mommy termasuklah chemical daripada product yg mommy pakai akan di serap oleh baby. Kalau taknak baby serap bende tk elok jangan la ego . Tahan sikit ego tu , kasihan baby. Tk pe laa rambut tk cantik janji baby sihat.

Penah beli cream rebonding online. Dkt kotak cream tu ada tulis “not suitable for pregnant women”. Beli sblm pregnant tup2 pregnant , x sempat nk pakai habis 🤣🤣

Boleh ada org ckp jgn buat sbab ada chemical xpi kawan saya buat blenching skali dgn color masa mengandung ok jeh... Better tanya doctor

Tapi sy dh buat masa kandungan 19mggu.. Msa tu.. Bau ubat tu sgt kuat.. Tu ja rasa xslesa msa tu.. Lps pda tu dh hilang bau..

Blh ja mamy sy sendiri rebonding jgk masa awal pregnant 4weeks sy pun 9weeks dh colour rambut....

Saya nak rebonding rambut tapi my mom xbgi...

Better jgn..

Tak boleh