seputar ibu hamil

Bolehkah berhubungan intim dengan suami?

20 Các câu trả lời

kalau masih awal2 hamil, saya sarankan tahan dulu bun...takute flek bun...saya awal2 tahan bun, paksu juga, takut kalau keguguran lagi...

boleh bund asalkan jangan terlalu ekstrim seperti sebelum hamil, dan saat ejakulasi sperma jangan dikeluarkan di dalam..itu kata bidanku

boleh selama ga ngeflek dan ingat mainnya jnagan lasak2 🤭😂 tapi lebih bagusnya coba di konsultasikan dulu sama bidannya

Boleh bun, asal tetep hatihati aja, dan dikeluarin diluar ya, kalau ngga nanti perutmya kram

boleh bun asal ga flek setelah HB tp kalo TM 1 seminggu 2x dan SP keluar d luar 😊

Boleh Bun. Yg gak boleh hb sm suami org 😂

5y trước

Setuju Bun 😁 ini baru bener 😂

Boleh bun. Biar ga kontraksi, keluar di luar aja

Asalkan tdk ada flek. Boleh bun

Boleh bun asal gk kluar flek

Boleh asal suaminya sendiri