Obimin & duphaston

Bolehkah tak makan obimin, tapi makan duphaston ja ? Kuat gila kesan sampingan ubat ni . Tak tahan 😵‍💫 #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

lau x blh mkn obimin blh minta tukar dkt nurse.. Nti nurse akan bg yg lain.. Mmg ade org yg xblh mkn obimin mcm sy juga..

2y trước

Ooo . Oke nanti masa second review baru saya minta tukar la 🥺🥺

duphaston n obimin function berbeza. kena makan dua2. kalau doctor bagi duphaston.

2y trước

😵‍💫😵‍💫 sakit la asyik muntah dan pening+ ni . Normal ka kalau perut sakit ?