nak bertanya ? Kalau sudah 7bulan ..

Bolehkah naik motor lagi?!.. korang berani tak ? Naik ? Kalau dah 7bulan ? Effect tak kat bby ? Or cane ? #firstbaby

15 Các câu trả lời

sy dah masuk 37week, suami kalau boleh tknk sy kerap keluar tmbh2 naik motor, tp sy ni jenis degil nk jugak keluar jln2, alhamdulillah so far seronok jer cuma tula nikmat turun motor tu perghh ngilu 😂😂😂tuhan je tahu, sy ni pulak jenis slgi boleh, basikal pun kayuh kkdg smpai trlps dr kawasn rumah, alasan keluar rumah nk g kedai eco, sib baik depan rumah je, tk sampai 5 minit 😂😂😂 sejak pkp ni, sy jd full time house wife, so bosan duk rumah sorg2, jd itula rutin harian sy smpai la abang jamil hensem 😂😂😂 1. bgn pagi msk sarapan 2. cuci baju 3. masak tgh hari 4. tido 5. joging 6. makan malam 7. tido

boleh je puan tpi jngnlah hentak kuat2 kalau terlanggar batu2 kecil dn sebagainya.. bawa berhati2 biar lambat asal selamat gitu.. saya masa preggy mmng pakai Moto suami hantar.. syukur takda apa2 yg berlaku.. makin teringat kisah cinta cintun dulu rasanya cuma versi lain sikit je.😅

sy masa preggy no 2&3 rajin naik moto smpai 7 bln mmg naik moto sndri g checkup g kje..msuk yg no 4 ni pun sy x kje to g checkup sndri naik moto ..tp klau nk g tpt jauh sikit x brani la sbb dh sarat..sy dh 33w..

boleh, cuma berhati hati ye 🥰 bestnya, husband saya tak bagi langsung, kadang2 nak juga rasa angin2 naik moto 🤣

Wah terima kasih semua sudi share .. bila mendengar pendpat org lain rasa lega semangat tq uolls ✨

sy 36w bwk moto sdri prgi checkup kt klinik..alhmdulillah..bby ok.dh la moto xde starter..

Takde masalah pon huhu , sy sampai nak bersalin naik lagi motor g spital

sy 29week da naik moto🤭...jgn trhentak² kuat je atau lnggar lubang

sy smpai nk beranak naik moto sis..xde msalah pun..cuma haty2 la

Xda apa2 sya smpai ank k5 xda apa2 nk tunggu hri lgi🥰