Diffuser untuk ibu hamil

Boleh kah ibu hamil menggunakan essenstial oil yg di campurkan pada diffuser?

2 Các câu trả lời

boleh, tapi ada beberapa wangi2an yang sensitif tidak disarankan buat ibu hamil, coba browsing ya

4y trước

nah iya aku pernah browsing juga ada beberapa essenstial oil yg ga boleh utk ibu hamil

Tergantung merk kayanya bun.. ada yg boleh..

4y trước

bener bun. ada yg tulisannya ga dibolehkan utk ibu hamil, ada yg katanya 100% pure essen natural sehingga aman utk ibu hamil. tapi ada beberapa aroma yg tidak disarankan utk ibu hamil. makanya saya masih ragu dan bingung pilih essential oil