fibroid time pregnant

boleh x momy2 share makanan yg bgus untuk kecilkan fibroid, tadi saya ada pegi scan nk cek kandungan, tp ada fibroid plk..risau jgk risiko tinggi x pregnant ada fibroid. #firstbaby

2 Các câu trả lời

hai... elak minum soya atau yg ada kandungan kolegen, kurangkan mkn ayam jika nk mkn ayam cari ayam organik atau ayam kg, amalkan jus pati delima sbb tnggi vit C, bnyk kan mkn kurma atau buah kering(mknan sunnah) cth buah tin, appricot.

tq sis