cempedak

Boleh x makan cempedak goreng semasa mngandung ??

12 Các câu trả lời

Boleh je makan cempedak goreng, cuma kembung perut je lh skit, tapi lps bersalin xleh mkan ye akak2 semua, nti perut kembung sebu, n demam sakit urat

4y trước

Salah satu yg boleh minum buat ubat minum air kelapa

sy makan dr awal taw pregnant lagi sbb sy xtaw cempedak boleh makan ke x..sy makan je la..hehe..tapi alhamdulillah ok...

Mase ank 1st, sy mengidam mkn cempedak goreng..sy beli sebiji, pahtu goreng cempedak sendiri..manis plak tu..

Saya makan je masa preggy dulu. Alhamdulillah x de apa pun, cuma berangin je

Boleh sis tapi berpada. Saya pun ada mengidam dulu time trimester pertama

Boleh sis....buat rse2 kat tekak.... Jgn byk sgt sbb mnis kn cmpedak...

Dah musim cempedak ke, sama la teringin jugak 😊..

Sye mkn je..tp jgn mkn bnyk..sbb angin kn

Sya makan je.. kalau ade 😅

Blh..tp cuba mkn skt dulu..