ubat

Boleh x kongsi vitamin yang bagus untuk ibu mengandung..terima kasih

6 Các câu trả lời

Awal kandungan better ambil folic acid utk elakan kecatatan bayi.. biasanya dah boleh start mkn iron supplement jg.. cuma kalau ada mual n muntah kena cari iron supplement yg sesuai

paling bagus minum air susu dgn amalkan kurma je sis sbb kalau nak amik supplement yg lain kena refer doc dulu 😊

Vitamin nie kne refer kt doc sb sbrg ubt tme hmil n mnyusu kne refer doc...slh ambil ubt bhya bby

Baik ambik vitamin folic acid dulu, bagus untuk kandungan

Vitc cri y mg rendah 500mg ok.

Nurse sy bagi vtamin c 100mg