Nak tanya saya dah 35 hari berpantang,,tapi darah Maseh kenapa ye,ada ke yg sama

Boleh tolong saya tak

2 Các câu trả lời

darah nifas mmg lama sis. max 60 hari. cm sy sebelum ni, hari ke-15 cm dah xde. lepastu sy pergi berurut & bertungku. esok hari seterusnya, kuar darah balik, kdg sikit kdg byk. tukang urut tu kata, darah nifas x kuar habis lagi. skrg sy tgh berpantang hari ke-24.

1y trước

masih tp sikit je.

tempoh darah nifas maksimum 60 hari.. mohon ibu² yg baru menjadi ibu ambil tahu tentang tempoh² jenis² darah yg keluar dari kemaluan kita..

1y trước

awak pernah tak mcm saya ni sis