Baby 27week 6days

Boleh tnya tak pada mommies dkt sni.. Sy baru ja pergi tandas tadi n tiba2 tengo ada kluar lendir bercampur darah? Risau lh.. Tkut jadi apa2 dgn baby😭mcm mna ya? Sy nk gi hospital skg pn susah sbb sy ni single mom, lgipn sini dh mlm#ingintahu #pleasehelp 😭

2 Các câu trả lời

call je ambulans kak nanti dia amik..just standby barang akak,barang baby,buku pink ic dengan cash untuk bayar nanti..tapi kalau akak singlemom Macam saya,masa nak keluar hospital nanti dia akan mintak contact parent baru boleh discharge hospital..anything akak boleh je ws saya -0193959126

3y trước

Insyaallah semoga dipermudahkan..tapi kalau baru nak masuk 28week premie baby la😅takpe kak anything pasal nak keluar nanti akak boleh direct nak tanye pape ke..saya pun baru bersalin bulan 11 haritu saya singlemom jugak🥰

call hosp berdekatan, minta sambung bahagian wad bersalin. and cakap yang you baru 27weeks tapi keluar lendir campur darah. kalau diorang suruh dtg kata je takde trans. insyaallah ambulans datang ambil

3y trước

tqsm sis.. sy dh ada dkt hospt, beranikn diri ja call hospt smlm.. kena tahan wad 1 hri nak cek keadaan baby dulu katanya😔