Baby songsang 5bulan 6hari

Hello boleh tnya persoalan sya ka?5bulan masi songsang dan melintang normal ka kandungan 5bulan?

10 Các câu trả lời

Normal puan jangan risau. Sy pun dulu masa scan 24 weeks baby songsang. Sy pun dh cuak, bila tanya dr, dr kata its very normal, baby akan pusing balik. Masuk 7 bulan alhamdulillah kepala baby dh dkat bawah. Still dr kata baby boleh berpusing lagi tu, baby akan tetap position sewaktu 37 weeks kalau x silap sy dr kata macam tu. So dont worry ya puan🥰

2y trước

tq🥰🥰

Normal. 36w doc akan scan lagi kedudukan baby.. sy hari tu 36w baby still melintang, 38w baby dah pusing masuk laluan.. tp Skrg 39w 5d Xde tanda lagi.. 🥲🥲

Masih awal utk cakap songsang, baby akan berpusing sentiasa sampai 35w ke atas baru akan statik di bawah. So dont worry okayy 😉

saya dh 36minggu 2hari baby songsang lagi,🥲hari isnin nie bru keputusan mcm mna,doa kn saya ye baby nak trun bawah🥲

2y trước

semoga semuanya baik2 je sis.. Aamiin

masih awal lg.. baby akan pusing lg... kalau dlm 32-33w baby songsang, boleh bincang dgn doktor..

2y trước

tq🙂

tak pernah ada pengalaman songsang tapi rasanya baby akan berpusing semula

banyak kn or sujud lama sikit.. lama2 inn shaa allah bby akan pusing

Normal. Bby blh bpusing lg sbb masih byk ruang.

sya 6 bulan berasa lah baby dalam melintang

normal...masih awal lg