Beli barang baby

Boleh tau tak mommy semua start beli barang baby berapa weeks? Lepas scan gender tau girl. Terus beli baju girl atau beli unisex dahulu takut bertukar jantina masa scan lagi sekali nanti?

2 Các câu trả lời

better beli unisex, kakak ipar saya scan gegirl tp dpt baby boy, 2 kali scan 😂 ada k.ipar share akak katil sebelah dia dkt wad, excited la beli baju brg semua utk girl sbb dia dh 2 org rsanya ank laki2..tengok2 kuar yg tu boy jgk, time kuar hosp dia pakaikn jgk baju gegirl kt baby nya tu sbb yg tu je bawa ke hosp 🤭 Sy pn skrg 6 bulan beli brg2 unisex je, dh kuar nnt baru tambah lg baju2 lainnya

2mo trước

Tu lar. Ingat nak beli yang unisex je dulu sikit2

start 32w baru beli, unisex. dh lahir baru beli ikut gender. berbaloi sbb next pregnancy jantina beza..so blh recycle bj nb.

2mo trước

Tu lar. Haritu scan girl. Tapi masih awal lagi. 21weeks. Risau nanti keluar. Boy pulak. Next nanti 1/10 baru scan lagi sekali