Tendangan baby

Boleh tau tak berapa week kandungan kita boleh rasa tendangan baby yer? Saya baru first time mengandung. Sekarang dah 14week.

3 Các câu trả lời

Ikut individu. Mostly seawal 16 weeks dan paling lewat 20 weeks++. Macam saya first pregnancy 17 weeks dah rasa.

Masa first baby sya dpt rasa seawal 16week.. sepupu sya 19week baru rasa. xsama setiap org sis..

1t trước

Oooo gitu ek. Masa 16weeks tu dah nampak ke perut? Saya jenis buncit. So taktau mana satu baby bump

sy 14w dh rasa tapi kdg2 je rasa .

2t trước

Wahhh. Saya dah nak masuk 15weeks esok. Tapi tak rasa apa-apa lagi