set berpantang

boleh tau set berpantang apa yg okay?

1 Trả lời

kalau ada bajet lebih , set tanamera , set nona roguy sebab ramai mommy yg guna tapi mahal sikit .kalau yg under budget set sari ayu (dia sekali dekat tapel,pilis, dan dia tak perlu bncuh, terus guna sahaja), set jamu jelita pun still under budget ( dia sekali dengan tungku ), set air mancur (sekali jamu ), set afiat (lengkap dengan tapel semua , serta dapat barut ibu) , set aura inner (yg ni ada set sekali bengkung , tungku semua dan ada yg tanpa bengkung dan tungku ) , set berpantang serimama , set berpantang keepdara ( ni mmg secara tradisional betol3 )

5y trước

sama sama awak . saya pun ada dengar jugak yg set tu bnyak tmpat dah sold out . .