Apa nak makan kalau asyik rasa loya.

Boleh tak suggest makanan atau kunyah2 apa yg bagi tak loya. Mulut rasa tak sedap mcm org demam. Makan pun tak banyak mmg mcm ni ke? Sampai bila ye rasa mulut payau mcm ni 🥹

2 Các câu trả lời

5mo trước

Scammer

saya tak ingat sgt, tapi saya dulu masuk ke 2nd tri dah beransur pulih. mcm2 makan, dgn air liur banyak asyik nak meludah je. mkn buah, asam, sour candy ke. menjadi tapi sekejap jela 😌