air garam+iodine nurse bagi

Boleh tak share bila waktu sesuai nak bancuh n minum? Mase nurse kasi tau saya tak fikus sbb menahan loya. Huhu.

1 Trả lời

Mmmm...tujuan utk mengesan iodin dlm bdan sis.. Sumber Iodin Daripada Makanan Keju  Susu lembu  Telur  Yogurt beku  Ais krim  Multivitamin yang mengandungi iodin  Garam yang mengandungi iodin  Ikan air masin  Rumpai Laut  Kerang  Susu soya  Kicap  Yogurt 👍👍👍👍

5y trước

Nurse bg sy garam yg mengandungi iodin. Tu yg sy taktau bila nak bancuh dan minum. Papepun sy noted list makanan sis bg tu.