UPT strip ni meningkat tak ?

Boleh tak pinjam mata mummies, DPO 12 dan 14 ni ada peningkatan tak ya? Saya nampak mcm sama je. Normal ke.

UPT strip ni meningkat tak ?
2 Các câu trả lời

mata saya nampak ada sis. dia lagi gelap sikit and lagi tebal line dia. awal sis dapat positif tu ya? sis start test dari dpo berapa ni? tahniah! moga selamat semuanya 🌹💜

12mo trước

hehe tak menyabar kan. tangan gatal je nak test padahal tahu dah memang hampir mustahil nak dapat line dah 8dpo tu 😂 ameen ameen untuk doanya 🤲🏻🌹💜

dah ada tu sis..tahniah

12mo trước

Alhamdulillah terima kasih sis