Naik moto

Boleh tak naik moto kandungan baru 7 minggu? Ada ckp x boleh ada ckp boleh . Tolongla saya

20 Các câu trả lời

Boleh je tapi bawak slow jangan laju.. Ade lubang ke bonggol slow je.. Saya dari tau pregnant sampai skrg 16w 2d naik moto je 😂 husband memang berhati² sungguh.. Kadang dia langgar lubang, dia marah diri sendiri 😅

5y trước

Ohh . Okay . Baiklah . Terima kasih

sy dari awal preggy sampai laa skrg dah 8 bulan still bawak moto pegi keje.. jln banyak bonggol.. so stiap kali lalu bonggol sy berdiri skit xnak bg terhentak.. inshaaAllah xde pape sis.. 😊😊

Boleh tp hati2. Jgn langgar lubang dan bumper. Sy masa pregnant ank sulong sy bekerja dan cuma ada motor je waktu tu. Bila nmpk lubang/bumper, sy akan berdiri sikit, jd x de hentakan. Bwk moto pun slow je..

5y trước

Ohh . Baiklah . Terima kasih :)

Boleh jer.. Tapi jangan ganas sangat.. Bawak slow2 jer.. Kalau ada lubang atau bonggol elakkan.. Atau angkat punggung 😂😂 ini cara saya.. Hari2 ulang alik naik motor mcm ni laaa

5y trước

👌

Boleh je. Saya 5 minggu dok ulang alik balik kg naik moto je dgn suami. Tapi klau ad lubang or bonggol hati² lah. Sebab kandungan tak kuat lagi.

5y trước

Baik . Terima kasih yea

Saya kerja naik motor je sis . Boleh je cuma jangan lasak dan laju sgt la bawak . Slow jeee slowwww heee 😁.

5y trước

Baik la. Terima kasih😁

sy tkde kereta, sy ad moto je.. tu la yg sy naik sis.. huhuu.. jgn bwk laju. n elak lopak n bonggol jln je sis..

5y trước

Baik lah . Terima kasih atas info diberi

saya dari awal preg naik moto. . sampai la sekarang perut 6. . alhamdulillah. . allah perlihara lgi. .

5y trước

Wahh. Alhamdulillah . Terima kasih

Blh sis ..sy smpai 9bln dok naik moto lg😊 InsyaAllah xde pape...doa byk2 masa naik moto tu ok

5y trước

😁😁😁. Baik . Terima kasih .

boleh je. tp, jangan bawa laju sampai tak perasan bongol. terkejut anakkkk tu. hehe