Air Kelapa ?

Boleh tak minum air kelapa kandungan dah 34 minggu. Teringin sangat. Kelapa muda ke kelapa tua yang boleh?

28 Các câu trả lời

Dapat dah minum semalam..tringin sgt sgt.. yg jd mslhnye mengidam air kelapa dri atas pokok. Suami terpaksa cari dan kait. Nasib dapat walopun kecik je buahnya. Harap2 ok le 34 mggu dh start minum. Harini tringin lagi.

Lgi elok mnum klu dh dkt2 nk due. Org tua2 ckp la. Nt ank kuar bersih. Tp x tau la. Sy preggy 26weeks tp slalu je mnum air klapa. Bg sejuk badan. Mnum air klapa fresh dr buah tu ya bkn jual kt tepi jln dlm balang tu.

Mmg digalakkan minum sis.. org tua kata nt anaknya keluar bersih je.. sy suka kelapa muda sbb blh mkn isi kelapa tu tp kalau kelapa tua air dia lg sedap rasa bergas2..

5y trước

Bukan tua yg tu.. tu luarnya dah warna coklat kan.. yg ni masih hijau cuma isi dalamnya dah keras..

Blh dah tu...lg elok lps 36w hari2 mnum kelapa muda...tanpa air gula...sy amalkan mcm tu dkt semua kandungan...slh 1 cara utk mudahkn proses bersalin

masuk trimester 3 sangat digalakkan minum air kelapa sis..kalau sy pula perut senak kalau minum air kelapa bnyk sgt 😆😆

Teringin nk mnom air kelapa skrg dh 3o week..tp husben tkot² nk g..kng tkot jd pape..bleh ke x ea sbnrnya mnom kelape..

5y trước

Apps kata boleh..haha..ramai ckp blh..sy minum je

Bole je sis, adik ipar sy dr mula smpai brsalin hri2 mnum air kelapa.. Allhmdllh ok je.. Tp depends pd bdn seseorg la

Tq mommies, saya dah minum dh semalam. Hari ni minum lagi. Sedap btl rasa..segarrr jee 🥥

Sy mnum air klapa masa 39w .bbrapa hri lpas tu..brsalin..bby kluar pun brsih je..☺

Klu dh msk 7bln ke atas blh je minum, kelapa muda xyah campur ais n gula...