Warna Rambut Hitam

Hi, boleh tak kalau nak warna rambut warna hitam atau dark brown? Guna produk garnier. #8weeks #ingintahu 1st trimester.

8 Các câu trả lời

Ni pengalaman saya la. First trim saya color rambut kat salon sbb color lama dah faded. Hairdresser kat salon tu dia buat hati2 tak kena kulit kepala. And saya pakai mask supaya tak bau sangat chemical2 dalam salon tu. and masa perap rambut pun tak lama. Alhamdulillah okay je. Tapi kalau puan ragu2 better jangan. Kalau jadi apa2 susah.

1y trước

thankyou sharing! ♥️

pewarna ada bahan2 yg risikokan janin. lagi2 first trmster. sgt2 fragile. masa 1st trmster la mcm2 organ nk tengh nk trbentuk. even skincare,barang2 sbun mndian smua tu pon kne tengok ingredient juga. xboleh sebarang. kalau awk nk buat juga seeloknya consult dr dulu. ada je pewarna yg natural. tp kne research dan consult dr.

1y trước

thankyou sharing! nnti sy tanya dr lah ♥️

hi sis garnier chemical sgt kuat 🥺 if you teringin boleh pi salonnn thennn dorang buat elokk sgt

1y trước

pergi saloon pun rasa mcm tak yakin, lebih baik takyah buat la kan 🥺

hihi awk nk colourkan rambut sy ni teringin nak g rebonding tp terpksa lupakan dlu🤭

1y trước

sama sama lah kita lupakan 😂

better jgn... sbb chemical dlm pewarna tu kuat.. tkot x slamat utk bby..

1y trước

tulah risau pulak, btw thanks 🫶🏻

tak boleh. tggu LPS bersalin

tunggu lepas bersalin nanti sis

1y trước

okay hehe thanks 🫶🏻

tny doktor dlu

1y trước

nnti sy tanya dr 🫶🏻