ketam

boleh tak kalau dh hamil 7bulan ,makan ketam kuantiti sederhana .

1 Trả lời

Asal xleh mkn ketam ekkkk... sy dr awal hamil mkn ye..... 😅 pelik plk

5y trước

laen org tak sama sis.. mgkin sis takda alah pape.. sy baru je lpas keguguran.. nie tgah pntg.. awal kehamilan lebih baek tak yahh.. boleh punca pendarahan n akn brlaku nye keguguran.. ☺️kat google pun kalau taip makanan pnca keguguran.. ketam pun ada nama🤣 kalau daa besar tu boleh laa kowt