Missed abortion

Boleh tak ibu-ibu share pengalaman missed abortion, janin meninggal tanpa ada gejala?? Boleh hamil lgi tak lpas missed abortion? Risau sngt. Baru je trjadi pada saya 😭

2 Các câu trả lời

boleh pn..mkn mknan bkhasiat..jarakkan khamilan..sy 2020 ectopic pregnancy tiub belah kanan dah kena buang..2021 sy gugur..skng sy preg 16w++..last year sy cuba mkn ubat utk preg..lps 4bln mkn sy stop sbb ambil ank angkat..ank angkat sy 7bln sy dpt tau sy preg..

kena jarakkan paling kurang dua bulan untuk hamil lagi.