hai all's..

Boleh Tak baby 1 tahun lbih makan APA yg org dewasa mkn? Nasi n lauk pauk..atau masi nak buat Kan bubur mcm biasa? Cause anak Saya tu dia nak jg makan apa kitaorg mkn..tpi nasi tu x keras

38 Các câu trả lời

Boleh sis..tpi jgn bagi makan lauk yg pedas dan bagi baby mknn yg lembut(tdk tllu keras)senng untuk mreka hadam..

Boleh dahh.. Tp pastikan nasi tu lembut mudah dia nk hadam..lame2 bile dia da biasa bru boleh tukar nasi biasa..

bby sy pun 1tahun lebih dh makan nasi kongsi lauk..💕

Ank saya pun sama nk mkan apa yg kita makan... Boleh je.. 😁 Nasi tu kalau bole biar lembik sikit..

Mommy, macam mana nk galakkan ank makan nasi?? ank sy tak nak mkn, badan pon kian surut 😔

Boleh. 1y dh boleh mkn mcm org dewasa.

5y trước

Bole dahh..hehe

Boleh je sis . Tp klu saya saya masak menu yg selalu kita makan tu utk anak tnpa garam.

Bole je, sya pon bg ank sya cuba mknan org dewasa, tp yg tak pedas la

bole sje bg,ank sy umur 9bln xnk mkn bubur dia mkn mcm org dewasa mkn

Dah boleh makan makanan family. Cuma tak payah letak garam gula msg