batuk

Boleh tahu tak.. Klu batuk2 ade effect tak pada baby dlm kndungn.. Skrg dh 21week.. Batuk dh 2,3hari.. Rse gatal tekak.. Cuma mkn gula2 stripsel je dgn cap ibu ank.. Boleh tak??????????? nk pgi klinik pn bukan batuk boleh baik terus kn.. Still bgi ubt je.. Boleh share takk petua.. Rse kesian baby dlm perut.. Aktif je sbln ni.. Cm thu je mommy Dia xsihat. Snyap je.. Bila kacau2 baru gerak2..?????????

1 Trả lời

Cuba air lemon madu suam.. Kalau kerap makan ubat batuk takut baby x active je.. Nanti lenaa je 🤣

5y trước

Sy xmkn ubat batuk.. Mkn guna2 je.. Tu pn xkerap.. Takut jgk.. Skrg pn minum lemon..tpi xcmpur madu.. Boleh urut tak bdn? Sbb sy klu batuk mmg lmbt baik.. Kne urut bru ok