34weeks

Boleh sy tnya. Msok trimester ke 3 ni. Jd malas nak buat kja. Rasa nk tdo ja 24 jam. Mcm mna nk cptkan jalan buka selain buat kja rumah or jalan. Ada tak yoga or senaman yg boleh bagi cepat jalan bukaa. Takot jgk nnti overdue. ? Tanya awal2 wlwpn blom ckup bulan. Hehe. #PersiapanAwal.

2 Các câu trả lời

😅 masa saya haritu, saya banyak bertinggung sambil pegang kerusi. Kunon exercise laaa... Pastu hari2 ajak hubby p jalan dalamTesco or aeon sejuk sikit. Kadang ambik Angie Kat garden . Just share cara saya 😅😊

5y trước

My pleasure... Apapun semoga Allah permudahkan segala urusan sis. 😊💪

Jalan itik, squat, duduk atas yoga ball..