Milk booster bagi susu meriah.

Boleh suggest tak milk booster apa utk meriahkan susu badan. Nak buat stock susu utk anak bila saya masuk kerja nanti. #ingintahu #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

Yg paling mudah jgn stress dan banyakkan minum air kosong. Sekali stress susu mmg akan drop. Milk booster ni as long makanan tu awk suka dan buat awk happy, susu akan meriah.

Hi, hari tu my CL buatkan susu full cream dutch lady+kurma+kismis+almond. Semua ni di blend sekali dan minum. Terus banyak susu! 😊

Sy buat sup papaya dgn lobak putih cmpur herba cina tuh mmng banjir air susu . Sya amlkn dr anak frst lg 🥰🥰

Lactation jelly sis

try MaMom