Rambut baby lebat

Boleh suggest mommy ada letak apa2 utk wangikan rambut bby tak? Bby saya girl 3 bulan, rambut lebat. Mandi guna mandian cetaphil ja, tapi bila ptg start masam sikit kepala mungkin berpeluh

3 Các câu trả lời

sama sis, saya pakai minyak safi tapi skrg safi tak bole pakai taktau nak tukar apa, tapi kalau tak buh, mmg bau ashamm. 😂 . tapi bole dak bgtau awak pakai minyak apa, ke mmg rambut anak jenis lebat, sbb anak saya jenis cpt naik, tapi da sthun lebih ni nampak jarang pula.

10mo trước

Xpakai apa2 pun utk rambut, mmg masa beranak dulu pun dh lebat, lepas cukur alhamdulilah naik lebat jugak.. tapi tu la asham la sikit. Malu la kalau org cium2 kepala bby napa mashamm je haha

Saya tak pakai apa2 minyak. Cetaphil tu wangi. Saya suka bau tu hehe. Kalau ada hari yang anak berpeluh, saya akan shampoo rambut anak 2x sehari 😊

Guna body oil tropika yg sweet tu Wangi.

10mo trước

Ok tq mommy