Losyen

Boleh suggest losyen apa sesuai untuk avoid stretch marks? Bila boleh start sapu losyen ye? #10weeks

2 Các câu trả lời

Ada macam2. Paling byk positif feedback palmer cocoa cream tu. Sy pun tengah pakai benda tu. Baru nk msuk 2minggu. Ada lagi tips2 lain dari org, pakai bio oil, stretchmark cream pureen, guna vco pun ada. Ikut kesesuaian dan penerimaan body mommy la. Ramai cakap utk stretchmark ni sesuai pakai masa awal2 mengandung. Means 10weeks tu kire ok la. To avoid. Sbb nti once da naik, susah pulak nak hilang. Gatal2 tu pun tanda nak naik stretchmark la tu. Bole start pakai dah. Tapi no worries mommy2, kalau tak dapat nak elak, we should be proud of our stretchmark or any scar. Hehehe.

5y trước

Okayy thanks atas penerangan. Hehe

..me too i wanna know. . Pls share mommies.. sya dah masuk 26 weeks and rasa gatal sgt perut sya..