Susu Ibu Mengandung

Boleh suggest jenama susu apa yg.bebas gula?

12 Các câu trả lời

esp awak from shaklee .. sy consume tuh . alhmdllh bcaan gula ok . x ad mslh mse pregy .. awak bole wasap sye http://Wasap.my/+601117194775/esp

sy mnum susu dr farra beauty . sdp tak manis langsung . n lemak2 gitu 👍

susu kambing wildan mama premium,tanpa gula..utk naikkn hb pn blh sis.

Sy mnum susu fernleaf family je. Susu ibu kat luar kbanyakkan lagi tggi gula

3y trước

same laa dgn sy betul itu kebanyak kann nes sruh mium susu fernleaf

sy mnum fernleaf ja😁 dr strt tau ngndung smpi skg.. ok ja.

3y trước

ohh bgus kann

glucerna.. utk diabetes.. tp sy mnm... sebab GDM.. okie..

saya ambil fresh milk sis

Susu rizqi mamadil, bgus utk hb jgk

Saya minum anmum..

Similac mom