Ubat antikulat utk kulit

Boleh share ubat antikulat yg mommies boleh guna? Saya ada rasa tak selesa dkt jari tangan. Kering bersisik, tapi takda merah2 , bengkak atau gatal. Risau kalau jadi makin teruk ja nnti. Tak berani nak guna sembarangan ubat

6 Các câu trả lời

sy guna cream ni. kulit sy mcm kering kan, pastu mcm bila kita garu2 dia jdi kering berhabuk mcm menggelupas gitu. sapu ni skali je, alhamdulillah dh okay. pdahal dpt tu dari sbelum preggy mmg susah nk hilang. mcm2 lotion n ubat sapu dh try. try la.

Sy ade naik jgk blkg bdn time pregnant.. tp ubat yg dr bg semua xmenjadi.. lepas berasalin kalau x hilang jgk bru jmpe dr lg skali.

1y trước

Good luck sis.. semoge dieberi kesembuhan ye

Waktu pregnant sy pun ada naik, lps bersalin skrg 5mth xingat bila dia hilang.. tp dh xde

pergi farmasi tanya. tunjuk sakit tu macam mana.

sy pakai snow white ka apa tu yg utk baby juga

bley peg klinik/farmasi tdekat sis..

1y trước

Baik2. Nanti saya cuba juga pegi farmasi, usahakan juga guna ubat. 😁