Nak tanya ibu2 ada sangkut kencing kotor

Boleh share tak mcm mana nak atasi? Sebelum ni takda masalah kencing kotor #firstbaby

6 Các câu trả lời

sy hritu kena jgk tp sekejap je dh ke klinik cek2 ape smua dh hilang doktor cakap maybe dh kluar masa kencing sbb maybe ade batu karang kecik2 tu ..masa kencing xsakit cuma sakit dekat pinggan smpai atas first time plak adehhh ghisau sgt2..

saya minum air masak dgn air barli kosong bnyak2. jaga hygiene . pakai pantyliner

minum air kosong banyak. bg kencing banyak. then makan ubat yg dr bg

sy byk kali sangkot kencing Kotor smpai doc bg bekas utk kencing 24jam

1y trước

blom taw lg . nty next appointment maybe dy bg results

Minum barli suam. Tapi kosong. Banyakkan air masak

minum air barli sis