Listing Barang baby

Boleh share tak listing untuk barang baby

2 Các câu trả lời

saya tiap beli bulan beli brg baby sikit2... saya cari je kat google mcm baju2 tu saya beli unisex 6helai je, towel, mitten&boot, topi, baby blanket, lampin pun ada saya beli jg tp sikit je 8 helai je 1 pek 😁 beli sikit2 tiap bulan, nanti kalau beli 1 kali semua mahal pula kos.. barangan mandian baby & pampers tu saya plan beli masa umur kandungan masuk 9 bulan kalau beli awal takut expired 😅

baju lengan panjang - 3 baju lengan pendek - 2 baju lubang - 2 mitten, booties - 5 baby hat - 1 bedung - 5 barut - 10 - ni yang saya dah beli.