Priority stuff to buy?

Hi mommies daddies... Saya mengandung 18 weeks skrg and officially unemployed. Da ade listing stuff to buy but since i unemployed, budget adalah sangat terhad. Boleh mommies daddies share which barang yg should i give priority and buy first?

1 Trả lời

-Pampers -socks baby. (Sarung tgn boleh je skip asalkan potong kuku baby) -Baju baby 5-10 pakai ulang2 je ok. Beli utk 3-6 bulan dgn 6-12 bulan terus pun ok sbb xpakai lama ms pantang. -Minyak telon Utk ibu pad paling penting