Posisi songsang

Boleh share tak kandungan 26w ibu² Dan anak Masih Dalam keadaan songsang (kepala keatas kaki kebawah).. saya kerap senak sebab baby tak move😔😔 #ingintahu

2 Các câu trả lời

26w awal lagi sis..Baby berpusing paling awal pun 28w..Tapi kalau 28w nanti xpusing pun xpe sebabnya doc akan bagi tempoh sampai 36w untuk bby pusing.Saya pun masa 28w haritu bby breech lagi,cek 31w alhamdulillah bby da pusing kebawah,harap kekallah kebawah sampai bersalin.Moga dipermudahkan ye

Try buat sujud lama2 atau position menonggeng