sakit pinggang 30week

boleh share tak ape perlu buat bila sakit pinggang sangat 😢 tadi basuh baju2 baby and packing barang2 baby . so duduk lama la sbb nak lipat2 . pastu sakit sngt la . dah baring pun rasa taktahan jugak , ada tips lain tak ? #firstmom #30week

3 Các câu trả lời

try letak ice pack dekat pinggang tu tapi make sure berbalut sbb taknak terlampau sejuk, lepas tu baring. mungkin akan kurang sikit rasa, saya dulu mcm tu juge

2y trước

wahh baik2 thnkyou tips tu ❤️

sama la saya, lepas masak terus sakit semua. angkat baju nak masuk washing machine pun dah mengah. selalu kalau camni saya duduk rehat baring je

2y trước

betul la tu .. sakit dia mcm buat kerja berat tu . padahal tak buat ape sngt pun 🥲

kena bedrest tu mommy. buat sikit2 ya.

2y trước

baik lh 🥹 .. thnkss 👍🏻❤️