Cyst semasa hamil

Boleh share pengalaman or tips penjagaan pemakanan yang perlu diamalkan dan yang perlu dielakkan ? Saya baru scan semalam dan baru tahu saya ada cyst. Alhamdulillah baby baik2 jee . #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

makanan yg sihat dan berkhasiat. elakkan terlalu berminyak, fast food, byk preservative, makanan/minuman bergula lagi kena elak. gula bukan sekadar pada gula sahaja tapi karbo termasuk gula yg perlu pantau

2y trước

thank you.