1st Baby..

Boleh share masa anak first, mommies2 semua bersalin masa berapa minggu?

47 Các câu trả lời

39w 4d... 39jam contraction, masuk hospital 6/8 tapi nak lahir 8/8 kot. huhu... Sabar je la.

38w 2dy , baby first kluar to ne , due 13/05 tp beby nk kluar awai jump mommy ny 30/04 hehe

39weeks. Sejam contraction kt ward. Tolak ke LR. 3 jam kemudian Selamat bersalin

37w. bby kecik. gbs+. tp Alhamdulillah semuanya okay. anak skrg 1y3m membesar dgn sihat ☺️

3t trước

untuk gbs tu anak kena warded ke sis?

40w+2d. Tapi hari due dah ada sakit2 manja and 1cm dilated hehe.

39w.. tahan contractions lebih 24 jam 🥴🥴

first 35+6, elective csec. second 41+2, vbac.

saya semua anak 38weeks sebab gdm & czer..

39 week 5 days.. xsempat due anak merdeka

genap masa due date, 40weeks