Krim/minyak nyamuk utk baby

Boleh share krim atau minyak yg sesuai utk baby 6bln pakai kalau kena gigit nyamuk? Anak sy 2 3 hari ni byk bekas kena gigit nyamuk tiap kali bgn tidur. Setakat ni pakai minyak telon my baby dgn krim doc time dia kena ruam aje.#firstmom #bantusharing #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

2 jam sblm tidur sembur aerosol nyamuk kat bilik. bawa bby duduk ruang tamu sekejap. dh 15minit boleh masuk semula. dan blh cari mosquito patch lekat kat dinding berdekatan dgn tmpt tidur baby