Nak tanya mummy kat sini..

Boleh share bila saya perlu bd,saya period 2 hari jer untuk bulan ni,ke saya perlu guna opk untuk track waktu subur?cd ke berapa saya boleh guna opk? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Nak tanya mummy kat sini..
2 Các câu trả lời

cycle paling pendek takat ni lepas berapa hari? tolak 19 hari, boleh start OPK dari CD tu. kalau tak nak guna OPK, boleh cuba track CM. dan BD je bila2 mahu, selang sehari atau 2 hari. bila dapat EWCM, boleh kerapkan tiap hari.

trus start pon boleh dah