Ingin tahu

Boleh saya tahu cara atasi baby kembung perut..anak slalu kembung perut malam2 mesti dia tak selesa kalau ada yang tahu boleh kongsi #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

pakai stokin anak.. urut perut dia..tapak kaki..betis & blkg sblum tido.. kipas jauhkn ckit.. klau ada barut buh barut.. cuaca sejuk pun blh jd kembung sy biasa jd..klau bf baby.. jaga pemakanan awak jgn mkn benda² yg sejuk & berangin

pastikan baby tdo berstokin .. kipas jgn direct dkt baby and jgn kuat .. lepas mandi rajin2 urut betis perut dia .. ubun2 dia tutup guna kain .. tingkap/pintu rmh mesti tutup sblm maghrib ..