Perkembangan kandungan

Boleh saya tahu 16minggu berapa bulan ya ... Dan berapa bulan bru boleh check jantina ?

4 Các câu trả lời

Jantina kadang dari 16 weeks ke atas pun dh boleh tgk, kalau baby bg kerjasama nk tunjuk masa scan. Lg elok bila dh 20 weeks ke atas.

baru 4bulan. jantina boleh cek masa 22minggu(5bulan) keatas😊tpi depends jgak ye sbb tkt bby sorokkan dia pnya private part tu😅.

16÷ 4 = 4bln . bahagi ja setiap mggu dgn 4 . begitulah seterusnya.

Boleh refer sini 🥰