hamil 4bulan

Boleh makan petai Dan kerang ke ??

12 Các câu trả lời

Boleh je.. Petai tu jgn mkn mse nk cek up d klinik.. T urine berbau.. 😂😂 Kerang bagus sgt tmbh drah.. Make sure betul msk..

Mak saya x bagi makan. Dia ckp darah bau busuk. Kalau boleh elak petai sebelum nak bersalin. Air ketuban berbau

Makan lah sis apa pun yg nk dimakan sebelum bersalin. Nanti lepas bersalin dh kena pantang😊

Petai x pasti..tp klu kerang boleh aje klu xde alahan.bgus utk tmbah darah..

Bole ja , cuma petai nak dekat due ja xleh mkn nti busuk

Aku mkn petai musim kandungan 2 bln smpi skrg 5 bln

Make sure kerang dimasak sempurna ya sis.🤗

Bole je sy mkn alhamdulillah xde pe..

Jangan makan kerang

Dua2 boleh..