bersalin normal @ czer

Boleh mommies share masa bersalin normal ke czer?kalau czer sebab apa....

43 Các câu trả lời

Sya czer sbb songsang n kurang air ketumbann. Bayi lahir pun nda cukup bulan .. so terpaksa masuk nicu level 3

Ank nom 2 czer sebab baby dh berak dlm perot..so emnercy czer..ank sulong normal.. now nom 3 harap normal

1st baby emergency csec due to breech position, low amniotic fluid and fetal distress

sy bersalin 38 weeks sbb BBY oblique cephalic.so doc suggest czer.now BBY DH 3 bulan.

Induce(belon) 38w, lepas induce baby pusing kepala ke ats. Czer sbb unstable lie.

Sy bersalin normal 1st baby,x tau lg la second ni,tapi harap besalin normal jga

Alhamdulillah 2dua anak bersalin normal,harap yg ke 3 ni pon mintak normal jgk

Saya bersalin 34 weeks sbb air ketuban pecah awal.baby dah cord prolapsed

4y trước

mcm mane puan rase air ketuban pecah tu ye ? kt rumah ke spital ?

Sy ceaser sebb ctg tak cantekk..21jam dlm LR.. Menahan contraction

5y trước

Sakit sangat lg besar bukaan lg sakit 3 cm jer dah mmng sakit..

Sy bersalin czer 34wik sbb pp type 3 (plasenta previa type 3)