Hai mommies.vitamin apa juga disarankan untuk dimakan ketika hamil selain ubat yang diberi oleh Dr.

Boleh mohon share semua😊

3 Các câu trả lời

Folic acid paling penting untuk awal2 prengnacy, lepas 12minggu dr dah tukar ubat, semua bergantung pada tahap kesihatan kita, ada orang dapat ubat cair darah, obimin, calcium dan sbg

Apa2 vitamin kita nak amik pun perlu consult dgn doc dulu. Sbb bergantung pd tahap kesihatan ibu tu jugak. Ada org boleh amik vitamin ni, ada org x boleh.

takboleh ambik suka hati. smua tggu doctor je. tu pun tak termakan. makan je muntah balik.