Iced Lemon Tea Atau Air Lemon Sirap Ke Camtu

Boleh Minum Ke Ibu Preggy Yg First Trimester? Maaf kalau soalan budak-budak sikit, sebab 8weeks preggy ni rasa loya lain macam.

2 Các câu trả lời

Sy tiap kali loya akan mnum lemon ais.tp,x digalakkan.minum beberapa teguk ok utk hilangkn loya.lps tu sy byk minum air mineral atau mkn gula² yg blh hilangkn tekak loya

5y trước

Okay sis, tq😘

Dktor nasihatkan sy buat honey lemon... Sbb teh ni ada caffeine.. Blh sbbkan hb low. Teh dgn kopi mmg dia xbg sentuh.