morning sickness

boleh kongsikan cara brkesan kurangkan morning sickness..sbb bila makan apa² jk xsmpai bberapa minit trus kluar blik.. .xkira masa laa..smpai xdapat nk makan .. .risau jugak sbb klau xmakan,bby kt dlm tu xmkn jugak kn..? ..

1 Trả lời

Morning sickness ni hormon.. ada yang makan makanan masam boleh kurangkan.. ada yang makan makanan manis.. depends. Will go thru times.. but ada jugak yang loya sampai 9 bulan.. 😁

5y trước

Kena jugak makan walaupon sikit.. minum nestum or oat ke. Tak perlu mengunyah..