Migraine ketika hamil

Boleh kongsi tak apa yang korang buat bila diserang migraine ketika mengandung? Doktor cakap boleh makan panadol biasa je, tapi untuk migraine memang tak berkesan sangatlah panadol tu.

1 Trả lời

Makan panadol. Tidur. Mandi air suam. Sapu balm kat dahi. Tu cara sy la. Hehe

5y trước

Sy ade dpt panadol klinik.. Sakit kepale xkerap.. Tp skli dtg tu.. Sakit.. Sy mcm was2 nk mkn.. Ari selepas g jumpe doc memg sy mkn . Sebab xtahan sgt.. Next sakit lagi.. Tp takot nk mkn.. 14w3d