SHARE PENGALAMAN IBU²

boleh kongsi pengalaman ibu²bersalin di HKL ...#ingintahu #HKL

1 Trả lời

hi saya staff yg bekerja disana. sekarang untuk bersalin semuanya di hospital wanita kanak-kanak tunku azizah . kalau awak datang sana bukaan pun tak banyak ,contraction pun tak kuat kenalah bertahan lama dekat pac ,sebab kita selalu full house . tapi ikut pada rezeki la ,kalau cepat tak perlulah tunggu lama dekat pac tu .

12mo trước

suami boleh masuk ke mase kite nk bersalin dh.. dalam Labour room?